7/15/2012

Permishelgen

Igår var jag hemma i princip hela dagen. Jag låg kvar i sängen ett par timmar, åt frukost, promenerade sakta i nästan en timme. Kom hem och vilade lite. Sen kom hjärtat förbi en liten stund, vi tog en kort promenad och sedan gick jag till min syster. Jag somnade vid ett och sov hela natten lång. Jag kände mig mest seg igår. Det kändes lite konstigt att vara hemma och mot kvällen blev jag mest rastlös.
Även idag låg jag kvar en stund i sängen, åt frukost, fixade lite med en Wordpress-sida som pappa hjälpte mig att visa och sedan åkte jag till Ikea med min bror. Fy fan alltså, va mycket folk! En timme var vi där och jag fick med mig diverse köksprylar jag behöver. Förutom det köpte jag ett litet paket kokosbollar. Jag älskar kokosbollar, skitgoda var de! Nu känner jag dock att jag inte var redo för det, upp och ner och hit och dit. Massa folk och låga tak. Smärtan börjar smyga sig på nu. Usch. Det blir att vila några timmar, eller resten av dagen.

Fick lite panik idag när jag äntligen kunde gå på toa. Det gjorde ont som vanligt men jag blev mest orolig över en annan sak. Sen kom jag på att jag åt rödbetor igår till middag. Jag blev genast lugn :) Haha!
Ikväll får vi massa gäster hit och jag har ingen som helst lust att socialisera mig eller prata med någon. Jag har ingen lust att fråga saker, bli frågad och saker, lyssna på andra, se andra, höra andra. Jag vill bara vara för mig själv. Så, jag tänkte att jag kunde stanna uppe på rummet hela kvällen och kanske bara hälsa. Jag har verkligen noll lust. Och det är okej.

Jag måste packa lite grejer till imorgon. Jag måste vara på sjukhuset senast 10 på morgonen. Det känns också lite konstigt. Nu ska jag tillbaka dit helt plötsligt. Förmodligen kan jag åka hem för alltid på onsdag. Mina föräldrar åker utomlands på tisdag, i en månad. Det känns lite konstigt att behöva säga hejdå på sjukhuset på tisdag morgon eller imorgon bitti.

Kom på att jag totalt har glömt att visa hur mina Estradot-plåster fungerar. Jag lovar att fixa det snart!